||NEI||

Ik ben bijna klaar met de opleiding Energetisch Gezinstherapeut. Ik kan deze methode inmiddels al goed inzetten in het werken met jou. Ik ben opgeleid te werken vanuit de NEI-methode. Dit staat voor neuro-emotionele integratie of nieuw emotioneel inzicht.

Als ik volgens de NEI-methode werk doe ik dat met behulp van de biotensor. We gaan kijken wat er in jouw psycho-energetisch geheugen opgeslagen ligt wat jou belemmert. Dit kunnen nare ervaringen zijn in je eigen leven of onverwerkt trauma vanuit vorige generaties wat jij nog steeds bij je draagt. Dit werkt goed voor alle leeftijden. Vooral ook bij kinderen. Denk aan slaapproblemen, angst, somberheid, gebrek aan zelfvertrouwen. 

Als een gevoel niet gesnapt wordt slaat ons onderbewustzijn dat op. Deze gevoelens of onverwerkte emoties zorgen voor onrust, energieverlies en allerlei andere klachten. Door middel van het energetisch werken zie je wat jou belemmert en kunnen we dit op een vriendelijke wijze verwerken. Er hoeft niet herbeleefd te worden, het kan wel wat losmaken qua gevoel. Soms kan dat overweldigend voelen, maar het is eigenlijk herstel. Gevoelens die mogelijk al geruime tijd geblokkeerd waren die nu wel voelbaar zijn. Dan ontstaat er weer verbinding. Zie het als het afpellen van een ui. Door middel van de NEI-methode komen we steeds een laagje dieper, waardoor jij meer vanuit je gevoel en vooral ook vanuit vertrouwen en zelfcompassie kunt gaan leven.

 

We kijken op welk van de vijf elementen er verstoringen zitten bij jou. Vuur, aarde, metaal, water en hout. Elk element staat in verbinding met organen waar emoties zich opslaan en zodoende veel invloed hebben op jouw welbevinden. Hier gaan we mee aan de slag.

We kijken naar emotionele belasting in het heden, verleden en wat je mee neemt van vorige generaties. Tevens kan ik kijken of vorige levens of karmische verbindingen je belemmeren. Ik kan werken met zielsdoelen.

Ik kan ook aan de slag met een onvervulde kinderwens en/of zwangerschapsklachten zoals misselijkheid. 

In de opleiding energetische gezinstherapie hebben we een specialisatie alleengeboren tweeling. 

Ken je het gevoel van moeilijk voor jezelf kiezen? Herken je het claimend te zijn in een relatie? Heb je een rijke creatieve verbeelding? Perfectionisme, faalangst en paniekaanvallen zijn jouw niet vreemd. Angst jezelf te laten zien, maar anderzijds wel gezien willen worden. Hooggevoeligheid. Je kunt overvallen worden door gevoelens van lage eigenwaarde. Je voelde je al jong anders dan anderen. 

Herken jij dit? Heb jij al eerder het gevoel gehad dat er iets miste of niet klopte? Dan kan ik jou door middel van de NEI helpen met een alleengevoren tweeling sessie. Dat doet veel op zijn plek vallen en het maakt dat jij je eigen plek inneemt en je eigen lot gaat leven. Waardoor er een stuk heling is en groei onstaat. 

***Ervaringen na een NEI-sessie ***

 " Dankjewel voor deze NEI-sessie. Ik kan nu eindelijk de nare situaties loslaten en voel me daardoor zoveel beter. "

" De sessies laten me dichter bij mijn gevoel komen, dankbaar daarvoor!"       

'' Ontzettend bedankt voor de inzichten die je me gegeven hebt. Het klopt zo! "   

>> Ik ben aangesloten bij de vereniging van NEI-therapeuten.  

Vind een NEI therapeut - Vereniging van NEI therapeuten (vvnt.nl)