Afbeelding invoegen
 

 

 

Liefde en zachtheid, dat wens ik jou. Ik, Chantal, ben er voor de gevoelige vrouw en moeder die haar gevoeligheid als kracht mag gaan zien en haar kwaliteiten volledig mag benutten. Ik gun het jou!

Ik support jouw een fijner leven te leiden in verbinding met je gevoel. Te vertrouwen op jezelf, je intuïtie. Je hart te volgen. Te verbinden met jezelf en anderen. Te staan voor jezelf en je kwaliteiten. Ik begeleid je met mijn expertise aangaande het moederschap door eigen ervaring, kennis en wijsheid, maar ook aangaande persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

 

 


  

Ik heb 3 prachtige trajecten afgestemd op het moederschap, je vrouwelijke wijsheid en systemische invloeden. Bij alle trajecten die je bij mij volgt krijg je informatie mee om het nog eens rustig terug te kunnen lezen! Dit is afgestemd op het traject dat je volgt. 

1. Moederschap vanuit vertrouwen

 Afbeelding invoegen

2. De reis naar jouw vrouwelijke wijsheid

Afbeelding invoegen

3. Jouw familie als kracht

Afbeelding invoegen

Ik werkte zelf jarenlang in de chronische psychiatrie en later als praktijkondersteuner Geestelijke gezondheidszorg bij een huisarts. Ik zag ontzettend veel leed voorbij komen, maar vaak met onvoldoende oog voor wat je overkomen is in het leven. Hoe je daar dan mee om kunt gaan, maar vooral ook weer je ‘eigen’ kracht weet te hervinden. Want we hebben zoveel meer liefde en power in ons dan dat we vaak denken. Daar herinner ik je zo graag aan! Ik ben je support om hier steeds meer je eigen weg in te gaan vinden.

Alle opleidingen die ik deed, 11 maar liefst in de laatste 2,5 jaar, gaven me veel kennis, maar deden me ook veel meer vertrouwen op mijn eigen kennis, intuïtie en wijsheid. Verbinding met je gevoel, je hart volgen, gedrag begrijpen en vertrouwen dat staat voor mij centraal in de hulp aan jou. Leven vanuit jouw kracht!

Sessies kunnen zowel online als offline plaats vinden!

Hier kun je mij vinden op Facebook en Instagram.