Afbeelding invoegen
 

 

 

Liefde en vertrouwen, dat wens ik jou. Ik, Chantal, ben er voor de gevoelige vrouw en moeder die haar gevoeligheid als kracht mag gaan zien en haar kwaliteiten volledig mag benutten. Ik gun het jou!

Ik support jouw een fijner leven te leiden in verbinding met je gevoel. Te vertrouwen op jezelf, je intuïtie. Je hart te volgen. Te verbinden met jezelf en anderen. Te staan voor jezelf en je kwaliteiten. Ik begeleid je met mijn expertise aangaande het moederschap door eigen ervaring, opgedane kennis en wijsheid, maar ook aangaande persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

 

 


  
AANBOD

* Inzichtgesprek 

We leren van alles op school, behalve hoe we nu in elkaar zitten. Terwijl dat zo belangrijk is! Wat je kwaliteiten zijn, wat je lastig vindt en wat je behoeften zijn.  Als je dit weet is het leven niet appeltje eitje, MAAR je weet dan wel hoe je dichtbij jezelf kan blijven. Ik zie veel ouders vastlopen in de opvoeding van hun kinderen, maar ik geloof dat dit altijd uitnodigingen zijn naar jezelf te kijken.

Plan hier direct jouw inzichtgesprek (65 euro/50 minuten).

Afspraak plannen

Afbeelding invoegen

* Ik heb 3 prachtige trajecten afgestemd op het moederschap, je vrouwelijke wijsheid en systemische invloeden. Bij alle trajecten die je bij mij volgt krijg je informatie mee om het nog eens rustig terug te kunnen lezen! Dit is afgestemd op het traject dat je volgt. 

1. Moederschap vanuit vertrouwen

 Afbeelding invoegen

2. De reis naar jouw vrouwelijke wijsheid

Afbeelding invoegen

3. Jouw familie als kracht

Afbeelding invoegen

* Opstellingsdagen

Kennis combineren met opstellingen blijkt een zeer krachtige combinatie! Jezelf (en ook vaak je kind) beter leren kennen. Gaan leven vanuit je kracht! Ik geef 4 verschillende opstellingsdagen. Over Nine Star Ki, ouder en kinddynamiek, systemisch werk en intuïtieve ontwikkeling. Zit er wat voor jou bij? Check het snel!

Afbeelding invoegen

********************************************************************************************************************************************

Ik werkte zelf jarenlang in de chronische psychiatrie en later als praktijkondersteuner Geestelijke gezondheidszorg bij een huisarts. Ik zag ontzettend veel leed voorbij komen, maar vaak met onvoldoende oog voor wat je overkomen is in het leven. Hoe je daar dan mee om kunt gaan, maar vooral ook weer je ‘eigen’ kracht weet te hervinden. Want we hebben zoveel meer liefde en power in ons dan dat we vaak denken. Daar herinner ik je zo graag aan! Ik ben je support om hier steeds meer je eigen weg in te gaan vinden.

Alle opleidingen die ik deed, 11 maar liefst in de laatste 2,5 jaar, gaven me veel kennis, maar deden me ook veel meer vertrouwen op mijn eigen kennis, intuïtie en wijsheid. Verbinding met je gevoel, je hart volgen, gedrag begrijpen en vertrouwen dat staat voor mij centraal in de hulp aan jou. Leven vanuit jouw kracht! Daar geef ik ook graag lezingen over en het mooiste is....... Er komt een opleiding!!

Lees hier alvast een mooie review die ik kreeg na het intuïtief ontwikkelen voor moeders traject. Kijk bij het kopje reviews voor een aantal andere mooie reviews die ik kreeg en dankbaar voor ben.


Ps. Sessies kunnen zowel online als offline plaats vinden!

Hier kun je mij vinden op Facebook en Instagram.