||Geboortetraumatherapie||
 
Kijk jij met een gevoel van verdriet of falen terug op je zwangerschap of de geboorte van je kindje? Voel je je niet meer de vrouw die je eerder was? Ervaar je onrust en stress? Is het lastig te vertrouwen op je moederlijke intuïtie? Zie je op tegen een volgende bevalling?

Hierbij kan ik je helpen. Ik ben door Brun Kuipers van de Geboortespecialist opgeleid als Geboortetrauma therapeut. De gehanteerde methode is wetenschappelijk onderbouwd en zeer vriendelijk en effectief.

We hebben in een herstelgesprek aandacht voor welke klachten jij ervaart. Voor wat was en voor wat jij wil dat er verandert. We werken met de verbeelding, wat enorm krachtig is. Na het herstelgesprek van ongeveer anderhalf uur plannen we twee evaluaties. Dat doen twee en vier weken na het herstelgesprek. Meer dan 80 procent van de moeders herstelt na 1 herstelgesprek!

Moeder worden kan een hele lade met allerlei onverwerkte emoties en pijn open trekken. Het moederschap is prachtig, maar het kan ook heftig en overweldigend zijn. Ik help jou graag te vertrouwen op je moederlijke intuïtie. Zodat je vanuit veel meer rust en vertrouwen moeder kunt zijn.


Ervaringen van moeders naar aanleiding van de geboortetraumatherapie :

Moeder (35 jr.)

" In het herstelgesprek bespraken we een aantal specifieke situaties uit het verleden die veel negatieve emoties bij mij opriepen. Mij werd gevraagd wat ik anders zou willen zien in deze situaties. Terugdenken roept voor mijn gevoel nu minder sterke emoties op dan voorheen. Het herstelgesprek heeft me geholpen dingen onder woorden te brengen en zodoende ook te verwerken.”

 Moeder (30 jr.)

" Toen ik net moeder geworden was vond ik het lastig te vertrouwen op mezelf. Het herstelgesprek heeft geholpen om te achterhalen waar dit vandaan kwam en hoe ik op mijn moedergevoelens kon vertrouwen. Het voelde soms alsof ik in twee werelden leefde, het heeft mij weer tot een geheel gebracht. Ik kan het iedere kersverse moeder aanraden. Of je nu veel of weinig hobbels ervaart, het brengt je dichterbij jezelf. "

Moeder (32 jr.)

" De gesprekken zijn fijn en het voelt open bij je. Je werkt ook vanuit de behoefte die er bij mij op dat moment is. Daar speel je op in en dat helpt voor mij weer meer te vertrouwen op mijn moederlijke intuitie. "

>> Ik ben aangesloten bij de Geboortespecialist.

ONS TEAM (degeboortespecialist.nl)