Voor de vrouw die ertoe doet en er nog meer toe mag doen! Voor de vrouw die wil leven vanuit wat haar hart haar ingeeft. Voor de vrouw die verlangt naar zelfinzicht. Voor de vrouw die wil geloven in de kracht die in haar huist. Voor de vrouw die prioriteit geeft aan de verbinding met zichzelf en haar gezin.
 
Lieve vrouw, lieve moeder ❤.....

Ken je dat?

Dat je pijn hebt, je somber voelt of angstig? 

Dat je vooral in je hoofd zit, maar nauwelijks meer kunt voelen? 

Voelen wat je nu echt wil of leuk vindt?

Dat je ook niet kunt vertrouwen op dat gevoel? Want als je iets gaat doen moet het op zijn minst wel ‘goed’ of ‘perfect’ zijn.

Natuurlijk hebben we ons verstand nodig, maar allerlei oude pijn kan ons verhinderen naar ons gevoel te luisteren. Pijn en trauma verwerken, zodat je weer naar je gevoel kan luisteren. Hier help ik jou bij.

Zodat je je weer vrij voelt om te doen wat voor jou goed is. Niet alleen vanuit je verstand, maar vooral ook vanuit je gevoel. Vanuit vertrouwen en zelfliefde. Waardoor jij beter in je vel gaat zitten en weer kunt genieten!

Ik kan tevens jouw kind behandelen. Door gedrag inzichtelijk te maken en met behulp van NEI-sessies om trauma op vriendelijke en effectieve wijze te verwerken. Waardoor je kind beter in zijn vel komt te zitten of beter gaat slapen bijvoorbeeld. 

 

Mijn werkwijze is de perfecte mix van wetenschappelijke kennis, ervaring en intuïtie. Bekijk snel mijn aanbod om te zien wat ik voor jou kan betekenen. 


Zie ik je in mijn praktijk? Leuk als je me volgt op Facebook of Instagram 😊.