Eind 2020 heb ik mijn praktijk Vita Affectum opgericht. Vita is Latijns voor leven en affectum Latijns voor gevoel.

Leven vanuit je gevoel, verbinden met je gevoel. Ik heb gemerkt dat daar mijn kracht ligt. Om anderen hierin te ondersteunen.

Ik ben opgegroeid op een boerderij en had een fijne jeugd. Alhoewel ik op de middelbare school niet echt op mijn plek was. Ik bleef zitten in Havo 4 en leerde later mijn passie kennen. Dat was toen ik op aanraden van mijn moeder reageerde op een vacature voor vakantiewerk in in een verzorgingshuis, ik kreeg daar een vakantiebaantje. Ik zag dat in eerste instantie toen mij moeder dat opperde totaal niet zitten, maar daar werd wel mijn passie voor werken met mensen geboren.

Ik volgde de opleiding Social Work. Hierna heb ik jaren in de psychiatrie gewerkt. Na de geboorte van mijn middelste zoon ben ik de opleiding praktijkondersteuner huisarts Geestelijke gezondheidszorg gaan doen. In deze functie ben ik ook diverse jaren werkzaam geweest.

Hierin miste ik de focus op verbinding tussen verstand en gevoel. En het oog hebben voor trauma. Ik vond dat dat anders moest kunnen. Ik zag hier vooral veel (jonge) vrouwen en moeders mee worstelen. En vaak gedrag van kinderen wat niet begrepen werd. Gedrag is vaak zo logisch, alleen moet je het wel zien. 

Afbeelding invoegen 

Zelf ben ik partner van Michel en moeder van drie zonen. Moeder worden was een prachtige en overweldigende ervaring. Het was niet alleen een roze wolk. Niet alles verliep vlekkeloos, maar ik vertrouwde op mijn gevoel en moederlijke intuïtie.

Dat doe ik nog altijd, dat vind ik zo waardevol in het moederschap. Dat doe ik niet alleen in het moederschap. Ik heb eind vorig jaar mijn vaste baan opgezegd om volledig aan de slag te gaan met mijn missie.

Ik ben geschoold in de geboortepsychologie. Ik ben inmiddels Geboortetraumatherapeut en Energetisch Gezinstherapeut. Tevens heb ik een Nine Star Ki opleiding gedaan. Dit vanuit ongelooflijk veel passie en allemaal om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Om te verbinden met je gevoel en gedrag te begrijpen van jong en oud.

❤ Ben jij er klaar voor om meer op je gevoel te vertrouwen en vanuit je intuïtie te leven?

Studie- en beroepsfeiten op een rij ;

> In 2008 afgestudeerd aan de HBO-opleiding Social Work, Maatschappelijk werk en dienstverlening.  Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken als begeleider in de Psychiatrie. Diverse cursussen gevolgd over de volgende onderwerpen ; autisme, medicatiegebruik, psychopathologie, rehabilitatie, suicide en nog veel meer.

> In 2014/2015 volgde ik de opleiding praktijkondersteuner huisarts Geestelijke Gezondheidszorg. Ik ben jaren werkzaam geweest in deze functie. Hierbij heb ik ook diverse scholingen, cursussen en symposia gehad. Onder andere over ; ACT (Acceptance en Commitment Therapy), oplossingssgerichthe therapie, systemisch werk, transactionele analyse en over rouw en verlies. 

> Van 2020 tot 2022 volgde ik de volgende opleidingen ; Babybehoefte in kaart,  Geboorte in Kaart, Geboortetraumaconsulent. Geboortetraumatherapeut, Energetisch Gezinstherapeut, NEI (Nieuw Emotioneel Inzicht), familieopstellingen en Nine Star Ki coach.