Lees hier meer over mijn aanbod.
 
Wil je direct meer inzicht in gedrag van jezelf en/of je kind? Boek dan een inzichtsessie. Ik geef je daarin allerlei verfrissende inzichten waar je gelijk verder mee aan de slag kunt. Daarin kan ik je ook adviseren wat je goed verder kan helpen. 
 
Sessies kunnen zowel online als offline plaats vinden! Als je een van de trajecten volgt stuur ik je ook informatie om alles rustig terug te kunnen lezen. Daar zit veel kennis, ervaring en expertise van mij in, wat heel waardevol is om terug te lezen. 
 

 Afbeelding invoegen
 
 

Moederschap vanuit vertrouwen
 
Vol vertrouwen moeder zijn. Vertrouwen op je moederlijke intuïtie. Dat klinkt fijn, maar is vaak niet het geval. Ik zie hier zoveel moeders mee worstelen. Je hebt bijvoorbeeld last van schuldgevoelens naar je kinderen toe. Je bent onzeker in het moederschap. Je vindt dat je het niet goed genoeg doet, je op diverse vlakken faalt. Dat kan anders. Daar help ik jou bij!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Verdriet, schuldgevoelens en vermoeidheid kunnen bijvoorbeeld het resultaat zijn van een bevalling die verre van verliep van hoe jij het voor je gezien of gewenst had. 

Mogelijk was er veel stress in de zwangerschap. Alles wat er gebeurt rondom conceptie, zwangerschap, bevalling, kraamtijd en daarna heeft impact op hoe jij als moeder bent. Op hoe jij je voelt in het hier en nu, maar ook jaren na de bevalling kun je daar nog klachten van hebben. Denk aan overbelasting of somberheid. 

Helaas is dat niet iets wat zomaar verdwijnt, maar iets wat je leven lang invloed heeft. In mijn vorige werk als praktijkondersteuner GGZ sprak ik geregeld moeders van 80 of 90 jaar die nog te lijden hadden onder de impactvolle geboortes van hun kind. Wat het de moeite waard maakt hier aandacht aan te besteden, een investering voor je leven. Ik ondersteun ook vrouwen en moeders die opzien tegen een (volgende) bevalling of daar onzeker over zijn. Hier heb ik al meerdere vrouwen en moeders succesvol in mogen begeleiden. 

Afbeelding invoegen

Het moederschap combineren met alles wat je eerder al deed is geen makkie. Dat doe je niet even zomaar.

Het is een uitdaging, waarbij je het uit het oog kunt verliezen goed voor jezelf te zorgen. Mij leek dit ook onmogelijk goed voor jezelf te blijven zorgen, maar het kan. Daar help ik jou ook graag bij. Er lopen ontzettend veel moeders vast in het werkende leven, dat kan anders als je steeds af kunt stemmen op jezelf. En kunt blijven doen waar jij je goed bij voelt en blij van wordt.

Ik stem af op wat jij nodig hebt. In 3 sessies help ik jou de moeder te zijn die je wenst. Om je nare bevallingservaring te verwerken of jou het vertrouwen in het moederschap te hervinden. Te vertrouwen op je moederlijke intuïtie. Niet alleen meer vanuit verdriet, maar ook als een ervaring die je geholpen heeft te groeien en krachtiger heeft gemaakt. Of vol vertrouwen een volgende zwangerschap of bevalling tegemoet te gaan. Om jouw hier goed bij te kunnen helpen ben ik opgeleid als Geboortetraumatherapeut door Brun Kuipers van de Geboortespecialist.

De kosten van dit traject bedragen 255 euro. 

Afspraak plannen

***Ervaringen van moeders naar aanleiding van gesprekken die ze bij mij hadden***

Moeder (35 jr.)

" In het herstelgesprek bespraken we een aantal specifieke situaties uit het verleden die veel negatieve emoties bij mij opriepen. Mij werd gevraagd wat ik anders zou willen zien in deze situaties. Terugdenken roept voor mijn gevoel nu minder sterke emoties op dan voorheen. Het herstelgesprek heeft me geholpen dingen onder woorden te brengen en zodoende ook te verwerken.”

 Moeder (30 jr.)

" Toen ik net moeder geworden was vond ik het lastig te vertrouwen op mezelf. Het herstelgesprek heeft geholpen om te achterhalen waar dit vandaan kwam en hoe ik op mijn moedergevoelens kon vertrouwen. Het voelde soms alsof ik in twee werelden leefde, het heeft mij weer tot een geheel gebracht. Ik kan het iedere kersverse moeder aanraden. Of je nu veel of weinig hobbels ervaart, het brengt je dichterbij jezelf. "

Moeder (32 jr.)

"De gesprekken zijn fijn en het voelt open bij je. Je werkt ook vanuit de behoefte die er bij mij op dat moment is. Daar speel je op in en dat helpt voor mij weer meer te vertrouwen op mijn moederlijke intuïtie. "

Moeder (32 jr.)

"Soms heb je gewoon een beetje hulp nodig om jezelf weer terug te vinden. Onlangs heb ik mijn therapie afgerond bij Chantal. Door de therapie heeft ze mij doen inzien dat ik veel meer in mijn mars heb dan ik denk. Ik voel me hierdoor een betere vrouw, moeder en sta veel sterker in mijn schoenen. Ik weet nu wat ik wil in mijn leven. Wat mij wel energie geeft en dat ik altijd op mijn intuïtie moet vertrouwen. Chantal heeft ervoor gezorgd dat mijn vuur weer is gaan branden."

 

 Afbeelding invoegen

De reis naar jouw vrouwelijke wijsheid 

We leven in een maatschappij waarin de mannelijke energie voorop staat. We leven in een wereld van structuur, presteren, doorgaan. Succesvol zijn. Daarbij kunnen we voorbij gaan aan onze vrouwelijke wijsheid, onze intuïtie. Leven volgens ons hartsverlangen. Ik help je in 4 sessies weer volgens jouw hartsverlangen te gaan leven. Je vrouwelijke wijsheid te eren. Om vruchtbaar te zijn in je leven. Daarbij denken we snel aan een zwangerschap. Een kinderwens kan dan ook zeker onderwerp van gesprek zijn, maar ook alle andere dingen waar je vrucht aan zou willen geven. Wat je zou willen manifesteren. We gaan aan de slag met het volgende ;

 • Vrouwelijkheid
 • Vruchtbaarheid
 • Vrouwelijke cyclus
 • Chakra's
 • Liefdevolle taal
 • Zelfzorg
 • Familiehistorie
 • Levenspatronen
 • Belangrijke relaties
 • Emoties
 • Fysieke gesteldheid
 • Jouw landing op deze aarde/geboorte.
 • Opvoeding 
 • Oog voor jouw behoeften. 
 • Jouw toekomst.


Afbeelding invoegen

De investering voor deze 4 sessies bedraagt 335 euro.


Afbeelding invoegen

Jouw familie als kracht

Onze familie is van invloed op ons. Onze directe familie, maar ook de vele generaties voor ons. Vaak is dit niet zichtbaar voor onszelf en kan dit ons in de weg zitten.

In 4 sessies van een uur/anderhalf uur gaan we aan de slag met ;

 • Jouw geboorte
 • Jouw innerlijk kind
 • Jouw rustpunt
 • Jouw moederlijn
 • Jouw vaderlijn
 • Jouw kracht
In deze sessies leer je meer voor jezelf te gaan staan. Milder naar je familie te gaan kijken. De generaties voor jou als steun te gaan ervaren. Je gedragen te voelen door hen. Jouw leven te leiden. Hoe klinkt dat?
 
Investering voor deze 4 sessies bedraagt 335 euro.