Mocht je willen overleggen wat jou past qua behandeling of wil je met mij kennismaken plan dan een kosteloze telefonische kennismaking in. 

            Losse sessie

75 euro voor een sessie van anderhalf uur waarin we aan de slag kunnen gaan met NEI (Nieuw Emotioneel Inzicht), NSK (Nine Star Ki), GIK (Geboorte in kaart), een verbinding met je gevoel gesprek of familieopstellingen.

           
 
           NSK (Nine Star Ki) voor het gezin

150 euro. In 2 sessies bekijken we de interactie binnen jouw gezin. 

 
          Geboortetraumatherapie

200 euro. De geboortetraumatherapie omvat 1 herstelgesprek van +/- 90 minuten en 2 evaluaties 2 en 4 weken na het herstelgesprek. Evaluaties nemen vaak 30 tot 60 minuten in beslag. Het herstelgesprek plan ik graag face to face en de evaluaties vinden geregeld plaats via een online afspraak. We plannen wat jij het meest prettig vindt.

 

              Vijf elementen traject (ook voor kinderen)

150 euro. Dit traject bestaat uit 2 sessies. We starten met de Nine Star Ki in sessie 1. In sessie 2 gaan we met NEI aan de slag. Dit alles om jouw in je element te laten zijn. Dit traject is uit te breiden met meerdere NEI-sessies.

Plus 1 NEI sessie aanvullend aan het Vijf elementen traject 215 euro

Plus 2 NEI sessies aanvullend aan het Vijf elementen traject 275 euro

Plus 3 NEI sessies aanvullend aan het Vijf elementen traject 330 euro

Plus 4 NEI sessies aanvullend aan het Vijf elementen traject 380 euro

        

            Verbinding met je gevoel sessies 

215 euro. Dit traject bestaat uit 3 sessies. We starten met een Nine Star Ki analyse in sessie 1. In sessie 2 doen we een verbinding met je gevoel gesprek. In sessie 3 evalueren we deze en doen we nog een opstelling en belicht ik de systemische stukken.

           

           Inzicht in jezelf en/of je kind

215 euro. Dit traject bestaat uit 3 sessies. We starten met de geboorte in kaart te brengen in sessie 1. In sessie 2 staat de Nine Star Ki centraal. In sessie 3 doen we een NEI-sessie. Voor zowel kind als volwassene.

 
 
>> Verder ben ik bezig met de ontwikkeling van workshops en vriendinnenavonden. Check Leef vanuit Zelfliefde op Instagram. 
 
>> Ondersteunend aan de diverse sessies en behandelingen heb ik een aantal sprays en edelstenen op voorraad. Deze kun je aanschaffen ter ondersteuning van je eigen herstelproces. Om meer zelfliefde, vertrouwen en/of rust te ervaren.