Nieuw Emotioneel Inzicht (NEI)
Of Neuro Emotionele Integratie, werken met energie. 
 
Wat ligt er in jouw psycho-energetisch geheugen opgeslagen wat je belemmert? Welk oud zeer is weggestopt zonder dat je het weet maar wat jouw toch last geeft ? Dit kunnen we op een vriendelijk wijze weg nemen. Met behulp van de biotensor. 
 
Alles wat we mee maken slaat zich op in ons lichaam. De nare dingen kunnen we me ons mee blijven dragen als we ze niet verwerken. Plus soms ook allerlei narigheid van vorige generaties. Dat nemen we mee zonder dat we ons daar altijd bewust van zijn. Als een gevoel niet gesnapt wordt slaat ons onderbewustzijn dat op. Deze gevoelens of onverwerkte emoties zorgen voor onrust, energieverlies en allerlei andere klachten.
 
"Met NEI kun je deze oude onopgeloste emoties aan het licht brengen en ze vervolgens verwerken. Je hoeft ze niet te herbeleven. Dat leidt tot ontspanning en rust."
 
Vanuit de NEI kijken we of er verstoringen zitten op de vijf elementen ; vuur, aarde, metaal, water en hout. We kijken naar waar er verstoringen zitten. In de vorige generatie, conceptie, zwangerschap, geboorte, in je kindertijd of volwassen leven. We kijken op welk orgaan de onverwerkte emoties zich opgeslagen hebben en welke emotie dat dan is. 
 
We hebben een werkmodel hormonen en vrouwelijke cyclus. Ik kan voor je checken of hier verstoringen zitten. En eerlijk, ik was eerst wel wat sceptisch over of dit iets was waarmee ik wilde werken. Maar ik heb er zulke prachtige resultaten van gezien dat ik hier graag mee aan de gang ga. Want dat past 100 procent bij mij, trauma op een vriendelijke manier verwerken.
 
"Vragen? Ik beantwoord ze graag voor je of maak gebruik van mijn introductietarief 40 euro voor 60 minuten behandeling."
 
Afbeelding invoegen
 
Nine star ki
 
Een eeuwenoude astrologische zienswijze die kijkt naar de energie die er is op het moment dat je geboren wordt. De Nine Star Ki bestaat uit 3 cijfers en elementen. Het eerste cijfer en element geven aan wie je bent. Jouw fundament, je authentieke vorm. Het tweede cijfer en element gaan over je gevoelsleven. Wat is er in jou gaande? Ligt de focus meer op voelen of denken? Dit tweede cijfer en element gaan over wie je bent als je geboren wordt. Het wordt ook wel het kindsgetal genoemd. Langzaamaan vindt er in de kinderjaren een verschuiving plaats van het tweede cijfer/element naar het eerste cijfer/element. Het derde cijfer en element laten zien welke indruk jij op anderen maakt, hoe je overkomt.
 
"Dit alles bij elkaar laat je zien wat je kwaliteiten, valkuilen, maar vooral ook je behoeften zijn. Alles erop gericht je in je element te laten zijn. "