Geboorte in kaart, voor alle leeftijden! 
Van baby tot volwassene. 
 
''Wil je snappen waarom je doet wat je doet?"
 
Wist je dat ;

-         Als je ingeleid bent je niet graag opgejaagd wordt? Dan wil je de dingen op je eigen tijd en tempo doen. Daar heb je bij de geboorte immers  niet de gelegenheid voor gekregen en dat draag je nog altijd met je mee. Zo waardevol om dat te zien en het te erkennen.

-         Als je geboren bent met een navelstrengomstrengeling je vaak nog steeds liever geen dingen om je nek hebt? Zoals een sjaal, col, ketting etc. Tijdens de geboorte zorgde de navelstrengomstrengeling voor een beklemmend en beangstigend gevoel. Wanneer hier geen aandacht en erkenning voor is kan dit gevoel tientallen jaren later nog overheersen zonder dat je jezelf bewust bent van de link tussen de omstrengeling en je angst nu.

-         Je als je snel door het geboortekanaal gegaan bent, je dat tempo nog steeds hanteert in je huidige leven? Het is van belang te kijken naar in-en ontspanning. De balans is voor kinderen en volwassenen dan zo enorm van belang.

Dit is een zeer kleine greep uit wat je geboorte kan betekenen voor je verdere leven. Nu ik me hier bewust van ben, zijn er zulke waardevolle verbanden te leggen. Hoe was het eerste contact met je moeder? Had je dat ‘moment’? Of werd je meteen weg gepakt omdat er zorgen waren over je gezondheid?

Hoe werkt een geboorte in kaart sessie? 

Ik stuur je vooraf vragen om te inventariseren hoe de geboorte verlopen is van je kind of jouzelf. We hebben een gesprek van maximaal 2 uur. Daarin bekijken welke gedragspatronen er ontstaan zijn vanuit jouw geboorte en welke behoeften je nu hebt. Hierna maak ik een kort verslag van het gesprek (1 A4) met daarin de highlights en focus op je behoeften. Dit geeft je/jullie zoveel meer inzicht in gedrag en maakt gedrag heel logisch.

"Jouw blauwdruk voor het leven? Zo fijn om die te kennen."

Zie ook  

Afbeelding invoegen