Afbeelding invoegen


                    


 
Mijn naam is Chantal Jansen. Al meer dan 10 jaar samen met Michel en samen hebben we drie zonen. Door een vakantiebaantje in het verzorgingshuis waar ik aanvankelijk weinig voor voelde als puber merkte ik waar mijn hart lag en ligt. Dat is in het werken met mensen. Ik ben uiteindelijk Social Work gaan studeren en in de GGZ terecht gekomen. Ik heb als begeleider in de psychiatrie gewerkt en als POH-GGZ. 
 
"Het is zo waardevol te zien wat je met je mee draagt en daar een weg in te vinden."

Door mijn ervaring in de hulpverlening ben ik anders tegen dingen aan gaan kijken. We houden mensen vaak verantwoordelijk voor hoe ze zich gedragen, maar we worden gevormd door de vele generaties voor ons. Het is zo waardevol te zien wat je met je mee draagt en daar een weg in te vinden.  We hebben een lichaamsgeheugen waar alles wat je mee maakt zich opslaat. Dat lichaamsgeheugen aanspreken helpt je jezelf beter te snappen en ik heb prachtige methodes om hierin te verwerken wat nodig is. 
 
Verder ben ik zelf moeder, alweer ruim 8 jaar. Dat heeft gemaakt dat ik er bij stil ging staan in hoeverre je eigen geschiedenis van invloed is op je kinderen. Ik kan je vertellen die is groot. Wat maakt dat het fijn is dat je je eigen geboorte-/levensverhaal kent. Ik ben er ook bij stil gaan staan dat moeder worden/bevallen niet altijd gemakkelijk verloopt. Het is behalve mooi ook zeer ingrijpend. Ik wil ondersteunen in het moederbrein op en top te laten functioneren, want wij moeders hebben dat allemaal in ons!
 
"Mijn manier van werken is een combinatie van wetenschappelijke kennis, ervaring en intuitie. Ik help je graag!"