Afbeelding invoegen
 
 
Ervaring aangaande geboortetraumatherapie.
Vrouw, 30 jaar
Ik wist niet zo goed wat van het herstelgesprek te verwachten, maar stond er wel voor open. Door de sturing van Chantal in het gesprek bespraken we een aantal specifieke situaties uit het verleden die veel negatieve emoties bij mij opriepen. Ook werd mij gevraagd om concreet te benoemen wat wat ik graag anders had willen zien/doen in deze situaties. Terugdenken roept voor mijn gevoel nu minder sterke emoties bij me op dan voorheen. Het herstelgesprek heeft me geholpen dingen onder woorden te brengen en daarom ook te verwerken.  
 
Ervaring van moeder die geboorteverhaal van dochter in kaart heeft laten brengen. 
Chantal heeft ons geholpen door de geboorte van onze dochter helemaal in kaart te brengen. Waar ik vooraf dacht dat er niets bijzonders aan deze geboorte was kwam er tijdens het gesprek al veel naar voren en achteraf in het duidelijke en uitgebreide verslag. Hierdoor zijn we tot bepaalde inzichten gekomen die ons enorm hebben geholpen in de dagelijkse praktijk. De handige tips en tools zijn fijn en gemakkelijk om mee aan de slag te gaan. Dankjewel voor de manier waarop je ons hebt geholpen en dit inzicht gegeven hebt. Het is een openbaring de geboorte in kaart te brengen en wij kunnen het dan ook iedereen aanraden. 
 
Ervaringen aangaande geboorte in kaart. 
Vrouw, 33 jaar
Mooi en waardevol om te lezen. Vooral ook dat de dingen die ik minder vind van mezelf wel gewoon zijn wie ik ben en dat er veel goeds uit voort gekomen is. De periode in de buik en mijn geboorte hebben me gevormd, ik snap mezelf nu veel beter. 
 
Vrouw, 57 jaar
Wauw, ik heb het verslag net gelezen en wat ben ik onder de indruk. Ik herken er zoveel in. Het is heel treffend, dit ben ik. Ik koester dit en ga het nog geregeld lezen. Ik ben er heel blij mee. Dankjewel!
  
Vrouw, 60 jaar
Het in kaart brengen van mijn geboorte bleek een heel bijzondere ervaring. Dingen waar ik in mijn dagelijks leven al heel lang tegen aan loop, zoals me snel opgesloten voelen, een grote behoefte aan frisse lucht hebben en me vaak figuurlijk kleiner maken dan dat ik ben werd veroorzaakt door mijn (onbewuste) ervaringen tijdens de zwangerschap en mijn geboorte. Dat ik nu het waarom weet achter mijn gedragingen geeft veel rust. Jammer alleen dat ik het niet dertig jaar geleden heb laten doen!