|| Verbinding met je gevoel gesprek ||
 
Mijn jarenlange ervaring als begeleider, POH-GGZ en therapeut deden me inzien hoe belangrijk het is om met je gevoel te verbinden. Door middel van diverse opleidingen kwam ik tot de ontwikkeling van dit gesprek wat je weer laat verbinden met je gevoel. Om vanuit meer zelfliefde en vertrouwen te leven. Te vertrouwen op jezelf en je intuïtie. 
 
In dit gesprek gaan we aan de slag met wat jij anders zou willen zien/voelen.  Dat is niet iets wat vanuit mij komt, maar wat ik jou laat formuleren. Zodat er daadwerkelijk gaat veranderen wat jij wil en zodat je dit ook gaat voelen. Er is aandacht voor jouw emoties en we verwerken de dingen die jou belemmeren om te staan waar je wilt. We werken met de verbeelding en jij gaat zelf tot nieuwe inzichten komen. Ik ondersteun dit proces met een kaartje, steen en of spray. 
 
Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Ik help jou graag en geloof dat ik hiermee het verschil kan maken voor jou. Niet alleen aandacht voor het mentale stuk, maar vooral ook voor jouw gevoel en emoties.