|| Nine Star Ki ||
 Heb je weleens gehoord van Nine Star Ki? Ik tot een jaar geleden nog niet, maar je Nine Star Ki reeks geeft je zoveel inzicht in hoe je in elkaar steekt. Het is een eeuwenoude astrologische zienswijze die kijkt naar de energie die er is op het moment dat je geboren wordt. De Nine Star Ki bestaat uit 3 cijfers en elementen. Het eerste cijfer en element geven aan wie je bent. Jouw fundament, je authentieke vorm. Het tweede cijfer en element gaan over je gevoelsleven. Wat is er in jou gaande? Ligt de focus meer op voelen of denken? Dit tweede cijfer en element geeft ook aan hoe jij bent in je kindertijd en wordt dan ook wel het kindsgetal genoemd. Langzaamaan vindt er in de kinderjaren een verschuiving plaats van het tweede cijfer/element naar het eerste cijfer/element. Het derde cijfer en element laten zien welke indruk jij op anderen maakt, hoe je overkomt. En ook met welke snelheid jij tot handelen over gaat. 

"Dit alles bij elkaar laat je zien wat je kwaliteiten, valkuilen, maar vooral ook je behoeften zijn. Alles erop gericht je in je element te laten zijn. "

 Het geeft je waardevolle informatie over jouw karakter, gedrag en gezondheid. Tevens over je relatie, loopbaan en ontwikkelpunten. Wil jij snappen wie jij echt bent? Of wil je meer inzicht in het gedrag van jouw kind? Ik help je graag!