|| Geboorte in kaart || 
 
Wist je dat ;

-         Als je ingeleid bent je niet graag opgejaagd wordt? Dan wil je de dingen op je eigen tijd en tempo doen. Daar heb je bij de geboorte immers  niet de gelegenheid voor gekregen en dat draag je nog altijd met je mee. Zo waardevol om dat te zien en het te erkennen.

-         Je als je snel door het geboortekanaal gegaan bent, je dat tempo nog steeds hanteert in je huidige leven? Het is van belang te kijken naar in-en ontspanning. De balans is voor kinderen en volwassenen dan zo enorm van belang.


Dit is een zeer kleine greep uit wat je geboorte voor jou kan betekenen. Voor jouw gedrag, gevoel en gemiste behoeften. Er zijn maar liefst 37 geboortepatronen waarvan we kijken welke voor jouw van invloed waren. Was jij gewenst? Was je gepland? Was er stress in de zwangerschap? Ben je snel geboren of duurde juist lang? Kon je na de geboorte bij je moeder liggen? Dit is allemaal hele waardevolle informatie. 

Wil je weten wat dat voor jou betekent? Ik breng het voor jou in kaart, zodat jij je gedrag veel beter snapt. Het in kaart brengen van geboortes kan voor alle leeftijden. We hebben uitgebreid aandacht voor jouw geboortepatronen, werken met jouw lichaamsgeheugen en kijken naar welke behoeften jij hebt. Hier kun je een foto van maken zodat je hier altijd op terug kunt kijken of de behoeften weer scherp kunt stellen. Ik doe in die tijd als je dat wil ook nog een enkelvoudige NEI-sessie op een geboortepatroon wat jou belemmert om fijn in het leven te staan. Het is overigens niet nodig je geboorteverhaal te kennen, we werken met jouw lichaamsgeheugen. 

 >> Ik ben terug te vinden via de website van je geboorte in kaart. 

Voor ouders - Geboorte In Kaart (jegeboorteinkaart.nl)