|| Familieopstellingen ||

We zijn allemaal onderdeel van systemen. Denk aan je gezin van herkomst, je eigen gezin, je familie, je collega's en je werk. Binnen deze systemen heeft ieder zijn plek. Wat kan is dat je op een plek staat die veel energie van je vraagt en waar je eigenlijk niet hoort te staan. Opstellingen kunnen dit zichbaar maken. Het geeft je meer inzicht in je innerlijke systeem en het familie- of collectieve systeem. 

We kunnen ook werken met een innerlijk kind opstelling. We gaan kijken waar jouw innerlijk kind zich fijn, veilig en op haar gemak voelde. Was dit als kind? Of gaan we verder terug naar toen je moeder zwanger was van jou? We gaan aan de slag met het vinden van je innerlijk kind om deze fijne energie mee te nemen in je huidige leven. 

Tot de mogelijkheid behoren ook tafelopstellingen. Als ik systemisch werk met jou geef ik je relevant leesmateriaal mee gebaseerd op de moeder-en vaderfactor van Stephen Poulter. Hij beschrijft 5 moeder- en vadertypen en hoe dit van invloed is op jouw emotioneel welzijn, gedrag en gezondheid. Hier verschaf ik jou graag meer inzicht in.