NEI (Nieuw Emotioneel Inzicht) >> 

We gaan aan de slag met wat er in jou psycho-energetisch geheugen opgeslagen ligt en wat jou heden ten dage belemmert. Zodat je snapt waar dit vandaan komt en je dit op vriendelijke wijze kunt verwerken.

Op afstand werken NEI-sessies ook heel fijn. Ik koppel aan jou terug wat hieruit kwam en dan mag jij dat gaan loslaten.

NSK (Nine Star Ki) >>

Deze Chinese filosofie geeft jouw blauwdruk weer. Het geeft je inzicht in jouw karakter, gevoel, gedrag, gezondheid en handelen. Ik geef jou hier inzicht in en tips om je ‘missende’ elementen te activeren.

NSK voor het gezin >>

We bekijken met behulp van de NIne Star Ki de interactie binnen het gezin. Wat zijn de kwaliteiten, valkuilen en verschillende behoeften. Ik plan 2 sessies van anderhalf uur hiervoor en geef je een korte weergave van de sessies waarin ik de behoeften onder andere benoem mee. 

Geboortetraumatherapie >>

De geboortetraumatherapie helpt je bij het verwerken van een nare zwangerschap of bevallingservaring. De geboortetraumatherapie omvat 1 herstelgesprek van +/- 90 minuten en 2 evaluaties 2 en 4 weken na het herstelgesprek. Evaluaties nemen vaak 30 tot 60 minuten in beslag. Het herstelgesprek plan ik graag face to face en de evaluaties gebeuren geregeld via een online afspraak. We plannen wat jij het meest prettig vindt.

Geboorte in kaart >>

Wat is jouw blauwdruk? Wat zijn jouw geboortepatronen? Wat zijn jouw gemiste behoeften? Dit leg ik allemaal voor je neer. Je kunt hier een foto van maken zodat je dat geregeld terug kunt kijken. 

Verbinding met je gevoel gesprek  >>

In dit gesprek gaan we aan de slag met wat jij anders zou willen zien/voelen. We werken met de verbeelding en jij gaat zelf tot nieuwe inzichten komen. Ik ondersteun dit proces met een kaartje, steen en/of spray.

Familieopstellingen >>
 
We doen 1 of 2 opstellingen. Waarbij we aan de slag kunnen met een opstelling aangaande je familie van herkomst. Je huidige familie of je innerlijk kind. Ik geef je tevens relevant leesmateriaal mee gebaseerd op de moeder- en vaderfactor van Stephen Poulter.
 
Afbeelding invoegen